HAJRA VASAS!!!
Mutyur!
Semmi gond, ez nem lefokozas, ha gondolod, maradhatsz a megszokottnal nyugodtan, tokmindegy.
Némó!
Igen, olvastam a PENZUGY elleni meccset, de most meg ugy tunik, megse lesz, itt van helyette a Zvezda! En egyebkent kifejezetten orulnek, ha nem lenne olyan meccs, utalom az ilyesmit.
geyza
Hat valahogy en is hasonlokepp vagyok, mint te es Mcsaba. Kezdek besokallni. Nekem 1tavozas/erkezes is sok, de errol most nem szolnek ezredszer. Azt viszont tenyleg nem ertem, hogy miert nem lehet meghuzni valami hatart.
Eddig 5 jatekos jott, orommel fogadom oket. De meg mindig naponta jelennek meg ujabb nevek, s egyre valoszinubbnek tunik, hogy min. 7 erkezo lesz (Makszimovszki,Havran + Horvath,Polakovics?,Hamori?)
Kicsit olyan ez, mintha most ez egy valogatott lenne. MEZEY GYURI a szovetsegi kapitany, es osszegyujti a kiszemeltjeit. Mindenki, akit a kapitany ki akar probalni, azt leigazoljuk.
S igy kisse sokan leszunk, fokent ha nem hagyjuk abba az igazolasi dompinget.
Igy egyre kevesebb eselyt latok, hogy az altalam igen nagyra tartott fiatalok, ill. hatteremberek egyaltalan padkozelbe keruljenek, pedig ok mar bizonyitottak nekem, es klasszisok, ez nem ketseg. KUKA, SALLAI (akit teepee mar ki is hagyott a felsorolasbol, ill. a multkori 8 emberes edzesen se volt ott a nevsor szerint - tenyleg, tegnap volt?), aki mar U21-es valogatott, ZABOS, HELGERT vagy NYERGES vajon mikor kapjak meg a lehetoseget? Ha mar PAL jateka is hatterbe szorulhat, aki visszaterve is imponalo volt!
A valasz persze felig megvan. NYERGES KRISZ es HELGERT mar mennek is kolcsonbe valoszinuleg.
S ha megis jatszananak valamennyit, akkor feltucat szupersztar kerulhet "pad ala".
Remelem, mielobb lezarjuk ezt az atigazolasi szezont, amely picit elszomorito nekem, de azert nagyon szurkolok majd az uj osszetetelu csapatnak!
HAJRA, HAJRA VAASAS......!!!