Helló!
izéim lennének
én azt hittem van valami értelme kiszedni Monrayből hogy csinálják a Jet-et, viszamentem Vault Cityba, de a doki bácsit nem igazán érdekelte, hogy tudom hogy csinálják...meg a Reddingi doki bácsit sem, most ez felesleges info? ahhoz képest hogy vagy 15 beszédpanelen keresztül fejtegette elég felesleges időpocsékolásnak tűnik :(
olyan elakadós hangulatban voltam, ezért elmentem NCR-be is, elloptam mindenkinek a bozarját :), de nem igazán tudtam megtalálni NCR bejáratát, merre kell menni?
érdekes módon senki nem akarja beszerelni a kocsiba, azt az alkatrészt, amit a geckoi ghoul adott, nektek ki tette be? (a fuel cella controller, a jól emléxem)...viszont NCR beszereltek valamit (a Bazárban), de nem tudom mi volt az, mondjuka a díjat visszaloptam, tehát nincs veszteség, csak nem tudom mi az a Claudia, vagy mifene...tudja valaki?
most épp reddingbe szórakozgatok a wonadongadinga bányában
new reno sem tetszett túlságosan, pozitív életszemléletem nem igazán engedte meg, hogy kihasználjam a városban rejlő lehetőségeket
nem tudom ki tudta átverni a kocsit ellopó bandát, nekem teljesen véletlenszerűen generálta azt hogy beszopja-e a blöffömet, vagy sem...ez azért nem tetszett túlságosan
lefektettem az egyik maffiafőnök feleségét, de nem igazán tudtam utánna lelépni a harmadik emeletről, eccerűen szarrá lőttek...töltés vissza, új szál (nem vittem el a csomagot a Bishopnak, szóval lehet hogy visszamegyek Vault Cityba és elfogadom a megbízatást, akkor talán lesliccolhatok az emeletről a kis légyott után)
a wrightok megbíznak a sierra army depo felderítésével, nos mondja meg már valaki, hogy hogy a fenébe lehet bejutni abba a kis épületbe, meg úgy egyébként milyen locpick kell, hogy az ember egy elektromos ajtót kinyisson? tudom hogy van elektromos lockpick eszköz is, de azt még nem találtam meg :( honnan lehet olyat túrni? most van kb. 49% lockpickem (vagy 39?) meg olyan 59 még fel nem használt skill pontom, most választhatnám ki a tag!-ot perknek és nem tudom, hogy a doktor képességet válasszam-e (idegesít a vault citybe lévő kompjúter eddig hozzáférhetetlen orvosi adatbázisa), vagy a lockpicket nyomjam fel (úgy látom arra elég nagy szükség van) vagy az energia fegyverek skillt...dönteni, mindig csak döntetni :)
ja, egyébként 4-es erővel is megnyertem a boxmeccseket, 4-5 ütés a szemre, oszt haller
megmondaná valaki hogy Sulik milyen fegyvert szeret használni? kicsit idegesítő, hogy még mindig kalapáccsal szórakozik... (írtátok, ha jól emléxem .223 pisztolyt, na azt nekem kézbe se akarta venni)
bocs, ha hosszú voltam