NAGU Creative Commons License 2000.06.13 0 0 28
Hello,
Szerintem szuper jo volt ez a koncert. A setlist kb. az volt amit irtam, lehet, hogy az uj szamokbol 1-2 hianyzott, de a Stealin-t es a July Morning-ot is jatszottak. Az uj szamok is egesz jok voltak, a Universal Wheels es a Time of Revelation -ket dal a Sea of Lightrol- nagyon jo huzos temak. A klasszikus Heep szamokat hallani eloben a Uriah Heeptol fantasztikus erzes volt -Sunrise, Bird of Prey, July Morning, Gypsy- mekkora szenvedely van ezek a notakban! Az enekes, Bernie Shaw hangjara nem lehet panasz, jol kozeliti az eredetit. Mick Box a gitaros mar a kezdetektol a zenekar tagja, vegig vigyorogta az egesz koncertet, nem semmi figura. A dobos Lee Kerslake szinten a hetvenes evektol nyomja, a koncerten nem igazan lehetett latni az arcat, a meghajlasnal derult ki, hogy egy O mar egy osz haju Jon Lord szeru rocknagypapa. A hangzas es a hangero az Iron Maiden koncert utan csak kivalonak nevezheto. Nagyon sokan voltak a kozonsegben, 5 es 10 ezer kozott lehetett a nezok szama, persze sokan a motorostalalkozo miatt voltak ott. A vegen a Lady in Black egy akusztikus gitarral indult, majd folyamatosan epult fel a szam a tobbi hangszer belepesevel, igazi finale volt a szinpadon. Ekkor a hangulat fokozasara egy tuzijatek is elkezdodott, ami nagyon kiraly lett volna, ha a szinpad mogul indulnak a raketak, de sajnos a tuzijatekot csak a zenakar lathatta, mert a nezok annak hattal voltak.
Szamomra a hetvenes evek hard-rockja a Black Sabbath, Deep Purple, Uriah Heep, Led Zeppelin jelenti a zene csucsat, es nagyon szerencsesnek erzem magam, hogy most mar mindegyikuket lattam eloben.
Előzmény: NAGU (27)