pici mici a pók
2024.09.29
|
|
-1 0
31
|
esetemben téves ürügyén sötét középkort idéző boszorkányüldözést folytatnak a nekem kegyelmet adó Novák Katalin elnök asszony és ellenem,...Ezért tévesen és jogszabályt sértően ítéltek el.Annyira bíztam saját ártatlanságomban és a jog erejében, hogy a Kúriára vittem az ügyemet, ahol azonban nem jártam sikerrel A bíróság a védelem egyetlen tanúját sem tartotta érdemesnek meghallgatni (8 tanúnkból senkit sem hallgatott meg). A Fejér Megyei Főügyészség felületesen kezelte az ügyet, szóvivőjük több alakalommal is félretájékoztatta a közvéleményt, ezzel is hangulatot keltve.
Nocsak a kegyelmet kapott "pedosegito" után mar Orbán a testvére is ezt mondja !
https://pecsistop.hu/kozelet/hangfelvetel-orban-occse-szerint-a-titkosszolgalat-anyagokat-szivarogtat-ki-magyar-peternek/529690
- Orbán Viktor öccse a Miniszterelnöki Kabinetirodában panaszkodik arról, hogy kormányzati fenyegetést kapott: ha összetűzésbe kerül Rogán Antal vagy Pintér Sándor embereivel, a Duna mélyén köthet ki. A miniszterelnöki biztos, Héjj Dávid, zsidó származására hivatkozva próbálta enyhíteni a helyzetet, de Orbán Áron kifogásolta, hogy Rogán köre „kiütötte” Novák Katalint, és most Szijjártóra készülnek.
- Héjj figyelmeztette Orbán Áront, hogy ne álljon szembe Baloghal, mivel rendkívül veszélyes személy, és aki megpróbálja, annak a Duna fenekén lehet a helye. Hozzátette, hogy Balogh Radosztina Pintér Sándor embere, nem pedig Rogáné.
- A beszélgetés után Orbán Áron értesítette az Alkotmányvédelmi Hivatalt, de nem történt intézkedés. Még Orbán Viktor is tudomást szerzett az esetről, de Héjj letagadta, hogy találkozott volna Orbán Áronnal. Egy héttel később Orbán Áron ismét felkereste Héjj Dávidot, hogy tisztázzák a fenyegetéseket – ezt Orbán Viktor kérésére tette. A felvételen hallható, hogy Héjj ismét emlékeztette Orbánt, hogy „aki hozzá akar érni Balogh Radosztinához, az a Dunában végzi”, majd megkérdezte, mi köze van Orbán Áronnak Baloghhoz.
- A beszélgetés során Orbán Áron szerint Rogán Antal köre és Balogh Radosztina egy vietnámi bevándorlási hálózatot irányít, amely havonta több száz vietnámit hoz be az országba, akik utána továbbmennek más országokba.
|
|