busmagyar Creative Commons License 2000.06.12 0 0 50
Nagy fenekenet mint a nemecsek. *vigyor* Nem valami kedves hasonlat volt ez. Na de mindegy.

En se szegyenlek senkit, de unom mar hogy fajgyulolonek, fasisztanak, kommunistanak, nacinak, zsido-ellenesnek, stb. masnak hivnak.

Nem tudom te hogy vagy evvel R-Win, de minen magyarok iranti tiszteletem ellenere Kanada egy dologra igenis jo volt. Minden szal fajgyulolet es mas kellemetlenebb nezetek amik magyarorszagon elfogadottak voltak meg csak 5-10 eve is, ki lett belolem olve. Es mivel magyarorszagon a fajgyulolet eszak-amerikai formai nem is leteznek (mivel par evvel ezelott a romakon kivul nem nagyon volt kit utalni) nem vettem at azokat se.

Ahogy ma allok ebbol a szempontbol, elfogadobb vagyok minden nep es eletstilus arant mint a sztereotipikus (bocs az angolos szoert) magyar vagy sztereotipikus kanadai. De ha megszolalok hogy nem csak a kanadaiaknak meg az amerikaiaknak szabad szeretni a hazajukat, rogton le (szobelileg) lekopnek. De ezt se szegyenlem, csak sajnalom. Ezert busmagyar, es reszben ezert csupa kicsi betukkel.

Előzmény: R-win (49)