pestiutca12 Creative Commons License 2000.06.11 -1 0 809
Igen, a Credit History nyilvános, hivatalos közegek részére de miert ne lenne az?? Otthon adnak $300.00-t csak ugy valakinek a két szép szeméért?? És mi a jo abban, hogy szerinted otthon minden hitelezö külön leellenörzi az illetö credit historiáját és az az ö titka, - ahelyett, hogy legyen egy központi ugy nevezett clearing house mint itt, ahol mindenkinek számon van tartva az eddigi credit ügyei - a legfrissebb adatok szerint - es nem kell honapokat várni a válaszra, hogy vajjon kaphat-e kölcsönt vagy nem. Ha csak nem sötét ügyei vannak vannak az illetönek... Én például 24 ora alatt megkaptam a helyeslö választ amikor az öröklakásomat vettem, minden külön bélyegragasztás és egyébb bürokrácia nélkül.
Különben miért van az, hogy mi itt nagyon jol megvagyunk ebben az orszagban, aztan a világ több helyén hosszu sorokban állnak az emberek az Amerikai követségek elött, reménykedve, hogy sikerül beutzási vizumot kapjanak ebbe az "átkos" országba, hogy ide jöve aztán pocskondalizálhassák "saját tapasztalatuk" alapján, mialatt szemrebbennés nélül kihasználják az itteni "átkos" lehetöségeket a saját maguk hasznára?? Miféle jellemre vall ez? Engedd be a házadba és kiver a házadbol.
Előzmény: Messer (808)