Mumu, koszonom megerto szavaidat es hogy nem anyaztal le, bar tudom Neked ez abszolut nem a stilusod.
Az itt leirtakkal kapcsolatban:
Ketseg sem fer hozza, mint ahogy irtam hogy Amerika dominanciajat nem kell magyarazni. Jolet van, aki akar s dolgozik - azt hiszem - egyrol kettore tud jutni hamar. Most a masik esetet nem nezem hogy mennyi szegeny ember van, mennyi gheto, mert az a benyomasom hogy azok az emberek nem akarnak dolgozni (vagy tevedek?) Tehat a demokracia mukodik. Kerdes csak az ugyebar, hogy mi a demokracia?
Sok embernek nem tetszik majd amit irok de ami az USA-ban folyik a media reszerol az az agyak szisztematikus atmosasa, manipulalasa. Most ezt nem reszletezem, legyen eleg csak annyi hogy a szocializmus eseten ha pl. az oroszok bevonultak Afganisztanba akkor a Szovjetunio 80%-a tudta hogy nem felszabaditani mentek oda meg a szabadsagert, hanem agresszorkent. Az emberek nem hittek a mezes mazos propagandanak, mert muveltek voltak. Ellenben Amerikaban nem kell nagy erofeszites ahhoz hogy manipulaljuk a kozvelemenyt, mert a 90% szuklatokoru es muveletlen. Elhisznek mindent, hogy ok a Freedom Fighterek, meg az Igazsag bajnokai. Nem mondom hogy mas orszagok igazsagosabbak vagy esetleg Iran, Irak, Milosevic nyomul az igazsagert, en csak azt irom hogy mindenki az erdekeiert harcol a politikaban. Viszont az amerikaiak annyira naivak hogy azt hiszik hogy amit az USA csinal a kulpolitikaban azt az `emberi jogokert` csinalja...
Credit history: Szerintem az az igazsag hogy pestiutcanak es a tobbieknek nincs igazuk ebben. Mert akkor is credit history nyilik valakirol ha 300 dollaros credit lineja van. S egyrol ne feledkezzunk meg: A CREDIT-HISTORY NYILVANOS!!!!!!!!!! Ha Magyarorszagon kolcsont akarsz felvenni, akkor ugyan kikerik adataidat, de csak az illeto banknak van joga belenezni. Az USA-ban pedig sokszor olyan is van hogy a menyasszony kikeri a volegeny credit-historyjat leellenorizni. Nem tevedes, ket ilyen ismerosom volt az USA-ban. Masfelol viszont meg kell erteni hogy az egesz tarsadalom fogyasztoi. Nem egyszer hallottam arrol hogy a kozeposztaly 80%-a nagyon el van adosodva, sot halnak ugy is meg emberek hogy adossagot hagynak hatra.