_kitsilatzi Creative Commons License 2024.09.25 0 4 220717

Az még egy nagyon másik világ volt a kilencvenes évek vége. Csóró, lumpen egyetemistaként akkor sem fizettem volna egy orvosnak, ha lett volna mifelénk akkoriban maszek fogorvos.

Na, jó, most ezzel azt érted el, hogy kaptok még egy fogorvosos sztorit, ezt már idén augusztusból. Szóval: ülök a fogorvosi váróban, velem szemben egy fiatal csaj szorosan ül a kuka mellett. Már egyből feltűnt a kukán, hogy olyan furcsa, szögletes alakja van, de a fekete kukászsák belsőről és a sárga húzózsinórról egyértelmű volt, hogy ez egy kuka. Napok óta meg voltam fázva a hülye klímától, a taknyos zsebkendőmet meg valahova ki kell dobni, de a csaj annyira szorosan ült a kuka mellett, hogy csak furcsa, lóugrás alakban tudtam volna megközelíteni anélkül, hogy ne másszak bele az aurájába. Már éppen akartam felállni, hogy kissé féloldalazva kidobom az elhasznált pzs-t a kukába, mikor a csaj egyszer csak belenyúlt a kukába, kihúz belőle egy telefont és elkezd rajta tapicskolni!!! Az nem egy kuka volt, hanem a csaj táskája, én meg majdnem beledobtam a taknyos zsebkendőmet! :(( Ki szedte volna azt ki onnan?? Nekem kellett volna belenyúlni, vagy a csaj bogarászta volna ki a teljesen átnedvesedett, hadd ne mondjam milyen zsebkendőre emlékeztető zsepit?? Mit gondolt volna, hogy így akarom felszedni? :(( Ráadásul más is volt még a váróban, kábé egy nap alatt terjedt volna el a híre, hogy fiatal lányok táskájába szutykos zsebkendőket dobálok :((( Ez lett volna az évszázad égése :(( Lehet még a rendőrt is rám hívják, és mindez kábé két-három másodpercen múlt :((

Előzmény: Alternative Thor (220711)