Biga Cubensis
2024.09.25
|
|
-1 0
12960
|
ROP/2. évad
Bezos valószínűleg olvassa a fórumot, mert szórja a mínuszokat, én is biztosan megkapom. Nekem hatalmas csalódás, egyedül a látványvilág ami miatt végignéztem, de egyébként más nem tetszett. Tolkien biztosan forog a sírjában, hogy elkészült ez a LOTR rajongó számára Acolyte szintű csúfság (bár Headland-nek még egy Szilmarilok se állt rendelkezésére alapnak). Kaptunk egy saját orkjai számára is röhejes SzauRRRont, egy borzasztó gyenge és naív CelembRRRimbort és egy korábban Blanchett által eljátszott (de arra semmiben sem hasonlító) GaladRRRiel másolatot, valamint ork feleséget és babát. (Az R betűk Clark által megnyomott jópofának gondolt de a Tolkien nyelvét megcsúfoló kiejtést jelölik.) Az egész évad alatt nem volt egyetlen normális csata, epikus fordulat, csak mindenki vándorol valahova, a Strangert továbbra sem tudjuk kicsoda, a törpöknél apa-fia fight, a tünde Nagykirály is csak tűnődik, a Númenor helyszín meg Trónok harca spinoff lett.
Bombadiltoma nem véletlenül nem került bele Jackson filmjeibe, ő egy gyerekeknek szánt (túl) nagy hatalmú karakter, aki tulajdonképpen itt se csinál túl sok mindent, csak vándorol, meg eltűnik. Ebbe a sorozatba még több pénzt öntött Bezos mint a Disney az Acolyte-ba, de Peter Jackson filmjeit meg sem közelíti, még a Hobbit trilógia is sokkal jobb. Ha az ember megpróbálja látványos Prime dokufilmként nézni, amiben megcsodálhatja Númenort is, akkor úgy ahogy elmegy, de sorinak csapnivaló.
4/10 |
Előzmény: Nemes Nemnemes (12958)
|
|