Nem bántottál meg, mert nem ismersz és nem is látod jól, hogy "mit vettem fel, milyen hozzáállást".
egyébként én az ilyen megállapításoktól következetesen elhatárolom magam, egy kolléga megismeréséhez sokkal több időre van szükség.
Az írott kommunikáció egy nagyon szűk és félre érthető kommunikációs csatorna, ahhoz hogy rövid idő alatt tudjunk következtetéseket levonni és tulajdonságokat megállapítani, ettől sokkal több kell.
Legalább három kommunikációs csatornára van szükség: verbális, vokális és a testbeszéd csatornákra.
Itt a fórumon háromból kettő hiányzik.
Az hogy mit miért ne csináljunk, ne változtassunk meg, velem kapcsolatos feltételezésed pont nem helyénvaló, az elmúlt 20 évben évi 4-6 önismereti, egyéni és csoportkezelési tréningen vettem részt, nem a "ne változtassunk hozzáállás" igaz rám, sajnos az ellenkezője inkább jellemző volt, hogy a cél és kivitelezés érdekében gyorsan döntök, most ehhez át kellett szellemülnöm, hogy nem minden problémát egyedül és azonnal kell megoldanom, vannak úgynevezett értesítési láncok amiket be kell tartanom és egy estleges műszaki probléma elhárításában be kell vonnom a műszaki diszpécsert vagy vonali szervizt.
Pedig néha csak egy áramtalanításról van szó, vagy egy Futár verzió frissítésről. De ettől még ezeket az apróságokat meg lehetne csinálni egyedül.
Nekem műszaki probléma miatt sem volvo-val sem Solaris-al nem maradt ki köröm, késve ugyan indultam már, de sikerült minden problémát elhárítani (eddig).
Megtehettem volna azt is, hogy beülök a tartózkodóba és várok még megoldják mások.
Hogy Te mire szeretnéd az energiát és a szavaid pazarolni, az kizárólag a Te döntésed a Te dolgod, ebbe az ég-világon nem kényszeríthet bele senki, ami szerintem így van jól.
A lényeg, hogy szerintem itt ezen a fórumon a topik törzs és meghatározó tagja vagy, a szavadnak van súlya, amit érdemes elolvasni.