Kedves Messer,Isten ovjon hogy en mint Amerika vedoje szerepeljek,mert nem vagyok az.Csak egy targyilagosan igyekvo gondolkodo ember egy olyan vilagban ahol a tobbseg nem hajlando megitelni valamit hanem elso perctol fogva az emocioi szerint analizal.
Nem tudom meghazudtolni amit irsz es persze nem is tudom megerositenni hiszem mint a peldat mutatja manipulaltak az informaciok,vagy azok lehetnek.Tul kicsik vagyunk ahoz hogy valodi infokhoz keruljunk ebbe a temaba.ketsegtelen USA vilaghataliom,most az egyeduli is,minden benne lehet a pakliba.
De ugyaanakkor az is amit ott elo hazankfiai jelentenek,ok elnek ott.Egy ellentetekbol allo(es mi nem all ellentetekbol?) allam,elet.
Ez paszol a topic cimehez :Mi NEKED Amerika.Neked ez nekik az.Stommel.Igy nez ki az elet,a velemenyek sokasaga.Ennyit akarunk mondani.Azt talan elvarhato,hogy mindenki(nem csak Te,vagy nem Te) becsuletehez illoen csak olyandolgokat allitson amirol legalabb o maga hiszi hogy igazak.Tisztelje a masik ellentmondo velemenyet is.
A magyar helyzetrol valo kep igaz,mondjam azt ez is igaz.Koszonom hogy egy mas velemenyt is kepviselsz ha nem is osztom Veled.Olellek.