sziasztok szerelmeim!
hát élek....de ti még nem tudjátok azt, amit én....ti azt hiszitek, hogy itt vagytok ketten, azt annyi? merthogy nem mondanám, hogy béla és libi a két áldozat, illetve néha néha ketchup és ice.....a rajongói táborom sokkalta bővebb mint ahogy azt ti gondolnátok!!!! és hogy mit hagytatok ki? azt le se tudom írni!!!!! az uhrin táncmulatság volt életem egyik (ha nem az egyetlen) legyfantasztikusabb élménye! ezt most nagyon nagyon komolyan mondom!
bementem, mint megrettent kismadár tök egyedül, és mindenki csak jött és jött, hogy paulina imádunk, te vagy a legjobb, satöbbi :).....na persze nem tudom mire fel :)...de ez télleg így volt! aztán olyan dolgokra képesek voltak rávenni, hogy azt el se fogjátok hinni! paulinácska fellépett a mester egyik remekbeszabott művének színpadi előadásában, ami igenycsak spontán jött, és meg kell mondjam, nem voltam más, mint a főszereplőnő!!!!!!!! szerintem nem volt nagy alakítás, de ezt többen cáfolták...na majd meglátjuk :). igen összetett szerepem: emese, 26 éves, egészségügyi dolgozó, szűz. hát nem tudom mennyire illet rám...:) de egyszerűen hihetetlen volt, még most is a hatása alatt állok. persze színésztársaim is lenyűgözőek voltak, a gondnok , ottó, és szidi....RULEZ FOREVER!!!!!
na aztán alakítottam még mást is, guminőt...de ez már más téma :)
bc rich!
te meg nem írtál, aszontad majd benyomsz valamit álnéven, de nem nagyon látom, hogy bármilyen álneves bc rich itt garázdálkodott volna!
ami a bélával való találkozást illeti...no comment. bár azt is el kell árulnom, hogy bc első kérdése az volt: lesz esküvő? hát béla, szerintem ezen még korai gondolkodni....vagy nem?
na mindegy, mi tudjuk, amit tudnunk kell, és ez remélem a mi kis titkunk marad....???.....azt is nagyon remélem, hogy még meg van az állásod és az otthonod....ugye??? mondd hogy igen!!!!
na most egy kicsit abbahagyom, mert annyira rosszul vagyok, hogy mindjárt meghalok. de ez nem a ti hibátok :)
csók, még jövök,
lina....