getomka Creative Commons License 2000.06.10 0 0 118
Getom maradhat, persze, arra várok, hogy visszahelyezzenek a jogaimba.

Nos, ha mesterlövész akarsz lenni, akkor érdemes 10-es perceptiont választani, ezáltal célzott lövésnél sokkal jobbak a százalékok, plusz erre tesz még rá a sharpshooter perk, ami ugyancsak ezeket a százalékokat emeli. A sniper perk tulajdonképpen a sebzési értéket növeli; majdnem mindig criticalt sebzel. De ez le van írva a perkeknél. Én minden egyes perkválasztásnál félórákat tököltem, 3-szor átolvastam, mi mit ad. A lucktól nem kell félni, az első meg a második részt is 2-es luckkal játszottam végig egy unszimpatikus terminátorral, mert nem tudok valami nagyon jól angolul, úgyhogy nem erőltettem a beszélgetést meg a szimpátiát. A legfontosabb tulajdonságok az agility meg a perception, meglátásom szerint. A charismámat, mondjuk, én direkt is alacsonyra vettem a 2. részben, mert az elsőben milliomos voltam, mondom, így nehezebb lesz, jobban meg kell becsülni, mit veszek, ilyesmi, hát nehezebb is volt, de csak a legelején, amikor a béna 10mm-es pisztolyomba alig bírtam töltényt szerezni, de később aztán itt is milliomos lettem.

Na: én patch nélkül játszottam, de nekem egyszer se fagyott ki, ez se meg az első se. Mázlista vagyok.

Előzmény: Hari (117)