Music Man Creative Commons License 2000.06.09 0 0 120
Szerintem a topoc haldoklása miatt nem kell aggódni, csak most éppen nincs semmi VH aktualitás. A VH3 király vs. szar vita meg kihunyt, szóval várjuk a friss nyúzokat...

Jó, hogy éppen ezt a Vai dolgot említetted. Ha valaki megnézte a www.vai.com-on a koncert helyszíneket, akkor azt láthatta, hogy volt koncert: Németországban, Ausztriában, Lengyelországban, Szlovákiában, Szlovéniában, Romániaban, Bulgáriában. No comment! Ennyit tudnak a hazai koncertszervezők!

(Vai mondjuk annyira nem is offtopic, ha mint a VH ex-frontemberének gitárosát vesszük... :-)

Mondjuk az is kicsit ciki volt, amikor Vai dedikált az Oroszlánbarlangban tavaly ősszel, és éppen közműépítés folyt: feltúrt járda, betonkalapács, ifa, amit akarsz. Nem igazán értettem, hogy miért nem vitték valami "rendesebb" helyre. Ja, és hogy miért nem volt valami kis bemutató, azt végképp nem értem. A Jennifer Batten féle clinic pl. szerintem tök érdekes volt, vagy amikor Kip Winger játszott az e-klubban, az is állat volt. Ezek a kis bulik nagyon jók, és gyakran sokkal jobb hangulatúak, mint a nagy koncertek.

Előzmény: Csono (119)