Kwisatz Haderach Creative Commons License 2000.06.09 0 0 115
hmmm, tudom én is :)
mondtam hogy a spec. dolgokat remélem meglelni vele, 2 luckkal végképp nem menne, a perkek is azért ilyen "gagyik" mert azt segítik elő
mármint nem az alap perkjeim, hanem a felvett ranger, meg explorer perkek (ezek egyébként tényleg pocsék dolgok, szóval én is nagyon gondolkodtam, hogy tartsam-e magam az eredeti elképzeléshez)

egyébként szerintem az alapperkek (az elején választhatók) elég rosszak, ha valaki nem izomgolyóként akar végigrohanni rajta

a finesse, meg a good pers. nem is olyan rosszak (sőt, a good pers. az egyik legjobb induló perk)...mondjuk ha nem ilyen hülye játékot indítok a good personality helyett valószínűleg a giftedet választom, sőt, ha átgondolom a célkitűzésemet, vagyis a spec. dolgok megtalálását, akkor gifteddel indítok és 10-es luckkal, mert bármilyen használhatatlan az kell hozzá :)

te figyu már getom, és a 2 luckkal nem történtek veled olyanok gyakrabban hogy kihagyod a körödet? elejted a fegyvert? meg soha nem lősz criticalt? stb. stb. én már lőttem 80 HP sebzést egy egyszerű shotgunnal is, ami azért elég durva (pont tegnap este az egyik rabszolgatartóba, csak lestem, azt hittem rosszul látom)

egy kérdés:
végigjátszotta valaki mentések nélkül? mármint itt elsősorban a csatajelenetekre, lopásokra, párbeszédekre gondolok, mikor tényleg számít, hogy mit és hogyan csinálsz? volt ilyen elvetemült?

Előzmény: getom (114)