Az eléggé sok munkával jár. Tudom, mert én már ezeken túl vagyok. Nos ha itt írogatsz, ahelyett hogy nemzetközi anyagokat kutatnál helyette, meg elkezdenéd egybe rendezgetni a gondolataidat egy összefüggő írásmunkába, akkor amit írtál a bekamuzás csak és soha sem fog megvalósulni. Mert azért tenni is kell és sokat és kitartóan.
Gödel első nemteljességi tétele alaplogikai hibás. Attól még a matematika, lehetne teljes. témának a kutatására nekem ráment, igen intenzív 4-5 évem körülbelül. Ennyi kellett ahhoz is, hogy mára már kiadható formába került könyv formátumban is. Tehát több évig kutattam és több évig javítgattam a szöveget is.
Másrészt ne engem próbálj meg rávenni arra, amit neked kellene megtenned! Mert ha megteszem, akkor a vele járó elismerés is hozzám jönne. Engem meg nem nagyon érdekel a Nobel-díj sem. Mert csak egy memetikus rossz hírnév kijavítása miatt keletkezett. Nobel fegyvergyáros volt és a rossz hírnevét promotálta át jóra csak. Nos nekem nem eléggé jó, lád a Nobel-Béke díjat kapó háborús bűnöseket, meg diktátorokat. Van három fő témaköröm, ami nekem bőven elég egy Templeton Prize azaz Díj bezsebelésére. Ott a plecsnin nem egy fegyvergyáros arcképét kell néznem, és több a pénz is vele. (kb 500 millió forint átszámolva) Sőt a díjat megkapók közt sincs akkora erkölcsi önellentmondás.
Tehát én nem itt fogom az időmet a jövőben sem elcseszni, hanem haladok. Céljaim felé.