MemetikaTan Creative Commons License 2024.09.16 0 1 4854

Az alábbi, figyelemfelkeltő és bizonyítékokat kérő beírástól eltelt ~ 15 hónap. Viszont a mai napig nincs egy összefoglalt és nyilvános helyre feltett írás, névvel, arccal vállaltan, ami bizonyítani tudna valami lényegeset, ebben a témakörben és azt tesztelni is lehetne, másoknak is, hogy igaz-e?   Ez ebben a formában a magyar köznyelv minek is nevezi? ; Hőbörgésnek. 

"ErkölcsTan  2023.05.28   14

Nem akarnék ebbe a topikba érdemileg belefolyni, akkor sem, ha már a TUDOMÁNY és ÁLTUDOMÁNY általam megfogalmazott fő keretei tőlem lettek idézve. Mint egyfajta tudományfilozófiai alapok.

Több fajta relativitás elmélet van és viszonyítás előtte is volt a fizikában.  Tehát az egész nem lehet rossz és hibás, csak legfeljebb egy részlete.  Viszont ha az adott témát nem is érintem érdemben, a vizsgálat tudományfilozófiai kereteivel megtehetem. 

Tehát egy adott tudományosan elfogadott dolgot is bármikor jogában áll bárkinek újra tesztelni és felülvizsgálni. Csak ugye a tesztelésével bizonyítani is kell bizonyos dolgokat.

Az hogy valami valaki szerint rossz az nem elégséges.

Az hogy valami biztosan jó, nos az sem nagyon elégséges.

Bizonyítás is kell és ráadásul mások által is tesztelhető bizonyítás. 

Tehát a valódi tudományos eljárás ilyenkor a nyitott várakozás.

Tehát magam is kíványcsi vagyok, mert ebbe a témakörbe még nem merültem bele, hogy miért is lenne áltudományos a és melyik része a relatívitás elméleteknek? 

Tehát ideje lenne elkezdeni ennek a felvázolását legalább. 

( Minimum olyan kezdő mélységben szerintem, mint magam is megtettem az ŐsRobbanás elmélettel, amelyről 3-4 éve még azt gondoltam, alaposabb vizsgálat és belemerülés nélkül, hogy biztosan jó lehet. Bár magam nem mentem el a bizonyításig. A NagyMonoBummra csak Tudományos Előrejelzést tettem  3-4 évvel ezelőtt, hogy törvényszerű lesz a bukása. Mert memetikusan és nem a tudományos módszertan alapján keletkezett és terjedt el. Tehát akár tévedhetek is, de pimaszul igazam is lehet. Idővel el fog válni. A bizonyításokat nálam mások teszik majd meg és nem én. ) "