gunji jackdaw Creative Commons License 2024.09.15 0 0 75072

Valahol értem a fásultságot, s nemcsak az eü-re vonatkozóan, de azért mégse. Jól látszik az évszázadok alatt az emberekbe belevert szolgalelkűség, megalkuvás, kiskapukeresés, a sz*rjunk a szomszéd tehenére mentalitás. Örömmel nyelik a trutyit és még kérnek repetát. Mutatok propaganda cikket a mandinerről, csak a címe miatt: link

"Minden siker, melyet elért az ország, leginkább Orbán Viktor zsenialitásának köszönhető

Nélküle már régen az EU tagállamainak sereghajtói lennénk a legtöbb területen!"

Rá kellett keresnem, azt hittem kamu. És ezt így van pofájuk leírni....

Milliárdok mennek el propagandára, mikor sok értelmes dologra is lehetne költeni. Pénteken nézegettem Sven-Göran Erikssont svéd fociedző temetéséről készült képeket (link). A személy nem fontos, csak hogy a képeken a templom környezete milyen szépen rendben van tartva. Összehasonlítva Érd-Alsóval, ahol a gaz benőtte a járdát, a széle meg össze-vissza van sz*rva. (Nem a polgit szidom, mert nem az övéké a terület). Nálunk mikor lesz legalább kicsi rend?
A napokban gondolkodtam, miért van odaláncolva Alsónál a lámpaoszlophoz a patkánycsapda doboza. Aztán talán csütörtökön megjött a válasz: a doboz szétörve, darabjai szétdobálva, a méreg kiöntve és széttaposva... Milyen emberek ezek? (Tudom, részeg.)

Bocs, ha hosszú volt és túl blogos. Megyek is vissza melózni. :(

Előzmény: RJancsi (75069)