jlac Creative Commons License 2024.09.14 0 4 27887

Egy ellenvélemény.

Én is mint olyan sokan mások Sipiék stílusa miatt kezdtem el nézni a TV-ben a bringát. Óriási köszönet, tisztelet nekik.

De sajnos egy idő után kezdtek elmenni egy öncélú poénkodásba (itt minden üdülő, polgárjenő - aki hallgatta emlékezhet rá). Mellette nem volt meg az a felkészültségük, akkoriban jobban ráértem, olvastam rengeteg bringás oldalt, sok, nagyon sok dologról nem beszéltek, amelyek pedig témák voltak a versenyek kapcsán.
Kezdtek nem tetszeni, és vissza lehet nézni a fórum akkori bejegyzéseit, nem voltam egyedül ezzel.

Majd jött a szomorú hír, Sipi elment és utána jött az új csapat.

Nagyon furcsa volt, nagyon más volt, de elejétől azt vettem le, hogy lelkesek. Készülnek az adásokra, próbálnak minél több információt hozni, átadni. Ebben benne vannak a neten elérhető versenyzői riportok, benne vannak a szakmai pletykák és igen ebben benne van a disznósajt is.
Szerencse is kellett hozzá, de megragadták, pont kialakult egy magyar profi háttér - versenyzők, szerelők, szakács stb.
A disznósajt, a táj az mindig vita lesz, lehetetlen eltalálni azt az arányt, hogy mindenkinek tetszen.
A stílus: szintén egyéni, kinek mi tetszik. Az emlegetett "Valternek látszó tárgy..." nekem bejön. Én röhögtem rajta. Ellenben a "bicó, "utolsó kili" az nekem sem szimpatikus, konkrétabban ilyenkor visítani szoktam, hogy miért kell ezt így mondani...

Összességében nekem bejön a közvetítésük (nem bontom le egyénekre), tetszik, hogy felkészültek - szakmából és disznósajtból is -, és én azt érzem, hogy van bennük nagyon nagy adag bringa szeretet. És ez fontos.

Értelemszerűen ez saját vélemény, lehet őket nem szeretni, de akkor - még nagyon régen lett egy olyan topic létrehozva, hogy a "A tour-t közvetítő riporterek hüjjék" https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9097459 - ide lehetne írni a folyamatos kritikákat.