YERICO Creative Commons License 2000.06.09 0 0 topiknyitó
Elgondollkoztam azon, hogy vajon kit is utálok én a legjobban a mostani műanyag TV-s emberekből, avagy melyek a legsz@rabb műsorok.

A Tv-s személyiségek közűl mindenképpen dobogós helyre kerülne nálam Jakubcsek "fenemódaffektálvaismarháraintelligensnekakaroklátszani" Gabriella. Műsorvezetői képessége erősen konvergál a mínusz végtelenhez, hozzáértés szintén, az értelmi képességeiről nem akarok véleményt mondani a beszéde alapján.
Dobogósnak tartom még Vitrait is, azzal a nagyképű, mindenkinél okosabb vagyok stílusával együtt.
A végére marad Vizy "nyálas" András.

Esélyesek még Knézy, Panna az RTL Klubtól, Miss Forró nyomon ( a nevét nem tudom, de úgyis jelentéktelen).

A messze legsz@rabb műsorok egyértelműen a bűnügyi magazinok.

Ja, és HETI HETES A LEGJOBB. A Vitriol nagyon ócska, sok klimaxos liba azt hiszi magáról, hogy milyen ügyeseket mondogatnak, aztán az egész műsorban két röhögés hallatszik, az is gépről. Jellemző, hogy 1 tampontartó poén, egy mondatos reakció, Egy "hetihetes" poén, 5 perc reakció.

Ja, a legutálatosabb tv-s sómen mégis Torgyán Józska bácsi. Politikusnak nem lehet nevezni, inkább humoristának, csak azzal a fene nagy aroganciájával kerülné el 5000 km sugarú körben a TV épületét. Talán nem is hallanánk többet.... Na jó, nem álmodozom többet.