Marvel1Pinarello 2024.07.21 -18 0 114741
Egyébként Bernal elvileg a Vueltára készül, és ide csak felkészülni jött. Jó lenne megint harcban látni őt a hegyeken a többiekkel.
Bernalt is utálja mindenki. Sőt, őt kettővel többen, mint Küngöt.
Marvel1Pinarello 2024.07.21 -18 0 114730
Egy élő legenda búcsúzik, aki egy szintén élő legenda rekordját döntötte meg, és egy már legenda mellett állhat majd a színpadon este.
Cavendish35
Cav-et pont annyian nem szeretik, mint Bernalt. Furcsa a hazai kerékpárszeretők ízlése...
Nahát, Pogacart is pont annyian nem szeretik, mint Bernalt, Cav-et, Küngöt...
Marvel1Pinarello 2024.07.21 -18 1 114765
Nemrég történt a:
PoGiro
Amit 21 napon keresztül láttunk, az olyan mértékű dominancia volt, amire én nem emlékszem az utóbbi 72 Grand Tourról. Voltak elképesztő teljesítmények, kiemelkedő előnyök, mint pl.
Pantani 1998-as Giro
Armstrong 2001, 2004-es Tour,
Simoni 2003-as Giro,
Basso 2006-os Giro,
Contador 2009 Tour,
Nibali 2014-es Tour,
Pogacar 2021-es Tour
amik azok a versenyek, ahol a végső győztes vagy hatalmas különbséggel, vagy kiemelkedően sok szakaszgyőzelemmel biztosította a győzelmét. De 6 szakasz és 10 perc az finoman írva is történelem, olyasmi, amit jó eséllyel egyszer élhetünk át. Ilyen, amikor a művész komolyan veszi a tehetségét - és nálunk is jobban élvezi, amit csinál. Hallottam, hogy tönkretette a versenyt - ez baromság. Egy versenyző mindig, minden körülmények között győzni akar, és Poginál nagyobb versenyzőt ma nem nagyon lehet mutatni a sportban. Elképesztő könnyedséggel repült a meredélyeken, alig kapott ki Gannától a sík időfutamon, és sprintet vezetett fel a tülekedésben - élvezi, amit csinál. Fantasztikus 3 hét röppent el megint, és alig 33 napunk van a Tour kezdetéig.
Szlovénia megint jogosan részeg:)
A fanyalgóknak annyit, hogy tavaly az volt a baj, hogy "nem mentek" idén meg az, hogy Pogi állatul ment. Akkor?
Most pedig
Tourgacar
Armstrong szerint az igazi bajnok a hegyekben is és az időfutamon is dominálja a versenyt, és ezt győzelmekkel bizonyítja. Ezt láthattuk az utóbbi 3 napban, a teljes, tökéletes dominancia. Hat szakaszgyőzelem, egy holdtölte mindenkinek és 25 évesen legenda, mert a hatalmas Pantani után 26 évvel láthattunk, átélhettük a kerékpáros történelmet. Hihetetlen verseny volt, én boldog vagyok hogy láthattam!
Vagy csak Pantanit nem szeretik?