Tisztelt Mesterek! Bennetek bízom! (vagy hát talán inkább abban, hogy akad valaki, aki rosszabb esetben is a jó irányba küld kérdezni talán, vagy valami még jobb ugye) Ez a barom lennék: https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__barkacsolas__12791272-mosogepben-vizleereszteskor-ha-nincs-mar-az-a-ciklikus-sistergos-hang-akkor-mi
Ugye kérdés adott, elmarad a ritmikus suttyogós hang leengedéskor, szivattyúja az utóbbi időben a jócskán megszokott, jó röfögős keze-lába kivan hangot követően ismét szinte gyárian csendes, de nem hallom a lefolyóban a víz szokásos szörtyögését, majd egyszercsak ráerősít valahogy, és tol egy csomót lefolyóba, a ruha pedig vagy vizes, vagy nem, és hát random leáll szenvedés közben, a start/stop nyomkodást vagy elérem, hogy végül végigfusson a rövid program, vagy nem, de ha ott állok mellette asszisztálni, akkor azért megcsináljuk jól, és egyébként van az úgy, hogy lemegy jól a kétórás program pár perccel kevesebb, mint két óra alatt (mondjuk akkor pont szétkaptam és kipucoltam a szűrőbe torkolat kis gyűjtő-ülepítő bugyrát), de közben halk szivattyúhang, és egyáltalán nem megy víz, csak pont nem is áll le.
Szabad az oltogatás, természetesen, de csak név nélkül, fullban tolással, szigorúan gyakorin, ne ezen a fórumon füstöltessük már a görgőinket meg a bögyködő ujjaink hegyét offtopic cumókon! :Đ
Hatkilós elöltöltős cumó amúgy, ahogy amott is írom, csodás Privileg 27614, amiről így nem találtam semmit, de ha valaki tud egy járhatóbb típusegyezést, azonnali nem vagyunk rá méltók szitu adódik számomra. 12k a leginkább jóáras szivattyú, amit találtam hozzá, tipik eredeti ár olyan 20k. Ha csak szivattyúgond (a sepregetősen ritmikus tologató sutyorgó hang és az ő hiánya nem tudom mi, jó lenne pedig, ha tudnám amúgy), akkor részkérdésem, hogy jó-e a ócsó izé ebben az esetben? Vagy legalábbis benne van-e az a pár év, aminél többet kb a mosógép gúnyájában se látok már? :D Köszönöm minden szavatokat, vagy legalábbis mindet, ami bárhogyan is érthető egy kicsit betekintés szinten ragadt mosógép nézegető számára!