A kedvencem egy vörös hajú csákó volt, aki a frissen vásárolt 9000 Ft-os turnépulcsijában időnként felállt, megfordult, és égbeemelt kézzel végigvizslatta a közönséget. Aztán elégedett arccal leült. És ezt vagy 10* megcsinálta :) (ja fent ültem/álltam a lelátón)
Írta Valaki, hogy a dózsa györgy úti lelátón végig állt a "tribün". Nagyon király volt (én is ott dekáztam). Jópáran később át is ballagtak a túloldalra csücsülni. Egyébként az "ülőhelyesek" nem panaszkodhattak, ment fent is a buli rendesen (headbang, léggitár, csápolás). Nem gondoltam, hogy ennyire jó lesz lelátóról az egész. Ráadásul mindent láttam :) (ilyen még nem volt)
Szóval szerintem a hangulattal nem volt túl nagy gáz, leszámítva az olykor bambán figyelő közönséget (tribünről elég látványosan kijött), és az énekeltetések során tapasztalható káoszt. Gondolok itt arra, mikor Bruce egy kétsorost próbált eldúdoltatni a közönséggel. Hááát.... Nem volt gyenge :)
Gers szerintem vicces volt, dehát egy metálbandában így breakelni? Mindegy, ő tudja.
Elég húzós egyébként, hogy koncert közben sor állt a söröspultnál. Ilyet még nem láttam. Elszomorító...
(Most több nem jut az eszembe.)
Hail,
planar