Kedves The Evil szerintem:
1. Szerintem a "nagy öregek" nem azt várták el, hogy csak a régi nótákat játsza a Maiden, hanem azt, hogy ne rombolják le a legendát. Nekem személy szerint semmi bajom az új lemezzel, (a Nomad-ot speciel játszhatták volna) sőt elég messzire visszanyúltak zeneileg. De azt elvárom egy ilyen kaliberü bandától, hogy szólaljon meg, és ne tünjenek fásultnak a zenészek. (még Harris is)
2. Próbáltam volna élvezni, de valahogy olyan volt mintha egy dobozból szólna az egész ami ugye igencsak befolyásolta a hangulatomat.
...
6. Ez igaz csak ettől egy kicsit műanyag ízű a dolog
...
9. Azért a két Blaze-es nóta nem a Maiden büszkesége. Bár Dickinson-nal egész élvezhető volt.
...
11. Ami azt illeti tényleg az utolsó hat nótánál volt igazi beindulás. ( már amennyire ilyen elb****tt hangosítás mellett lehetett)
...
13. Nem tudom figyelted-e a távozó arcokat, hallgattad-e mit beszélnek. Hát nem volt elájulva a többség, és nem csak a "nyugdíjasok".
Egyébként attól, hogy a MAIDEN AZ ISTEN számodra, még nem kell bunkózni azzal akinek nem tetszett igazán.
Egyébként kiváncsi lennék mennyi néző lett volna ha csak az "aktív fanok" mennek ki. Azt hiszem a "nyugdíjasok" nélkül még a PECSA is nagy lett volna. Azért a hangulat nem volt annyira "elképesztően nagy".
Bocs ha túl hosszúra sikeredett, de nekem ez a véleményem.