Én egy kisebb átstrukturálást is meggondolnék. Bizonyos rovatokat elhagyni, újakat kitalálni, akár még további régi kedvenceket visszahozni, hogy legyen egy kis old school, retró jelleg is beletéve, a törzsolvasók kedvéért. Én nagyon szeretem a lemezkritikákat olvasgatni, de nem tudom, manapság van-e még ennek értelme, főleg ekkora mennyiségben. Akik most írogatják a közhelyeket, azoknak az embereknek egyszerűen nem annyira érdekes a véleményük, sem a stílusuk, sajnos. Vagy legalább másképp kellene ezeket megírni, mert mire megjelenik nyomtatva, kb. mindenki hallotta már az adott albumot, felesleges arról értekezni, milyen jól pörget a dobos a harmadik dalban.
Ha már negyedéves, lehetne 200 oldal, ami már nem is lap, inkább kiadvány, magazin, és igen, elkérni érte akár 2-3 ezer forintot. Teletenni érdekes interjúkkal, nem (csak) arról, hogy hogyan készült az új lemez, hanem egy kicsit jobban a mélyére nézni az interjúalanyoknak. Persze, legyen benne a Metallica meg a Maiden, azok adják el, de sok-sok kisebb, obkúrus előadó is, 200 oldalba bele kell férnie. A vaddisznósültet meg a vargamihályokat hagyjuk már, rock és metál kell minden mennyiségben. Ettől függetlenül "civileket" fel lehetne kutatni, csak nem a politika és az érdekszféra mentén, hanem olyanokat, akik tényleg érdekeseket tudnának mondani a metálról, vagy jókat sztoriznának.