feanor Creative Commons License 2000.06.08 0 0 532
Sziasztok!

Elolvasva az írásokat, hát elég vegyes a véleményetek a buliról. Szerintem maradjunk a realitás talaján.
Azt szerintem mindenki elismeri, hogy a maiden legnagyobb korszaka a Number of the Beast és a és a Seventh Son között volt. Na már most ez 5 koncert lemez ha jól számolok ugye? Szóval erről az öt lemezről összesen 5 azaz öt számot játszotak a fiúk! (Number of the beast, Hallowed by thy name, trooper, 2 minutes to midnight, The evil that man do) Hát én ezt igenis kevésnek tartom! Már csak azért is mert aki ott volt az látta hogy mekkora beindulás volt ezeknél a számoknál! Az meg szerintem egyenesen szégyen, hogy a Somewhere in Time-ról egy nóta sem volt! Pedig egy Wasted years vagy egy Heaven can Wait még belefért volna nem?
A hangzást szerintem hagyjuk, mert Magyarországon szerintem általában szarul szólnak a koncertek. A Stratovariust amúgy sem lehet überelni, az nagyon királyul szólt!
Dickinson tökéletesen, majdnem hiba nélkül énekelte végig a koncertet, le a kalappal a futóteljesítménye miatt!
Én azért jól éreztem magam, fantasztikus volt a hangulat, csak kár hogy halk volt.

Up the Irons