lumeo Creative Commons License 2024.09.03 0 0 34159

Eladóak az alábbi Olympus váz és objektívek (első tulajdonosuk vagyok, mindegyiket az Olympus Mintaboltban vásároltam)

Olympus E-M1 váz hibátlan műszaki és megkímélt esztétikai állapotban, doboza és minden gyári alkatrésze megvan, gyári kisvaku, az eredeti töltő és akkumulátor.
Kiegészítésképpen egy Patona dupla-töltő + 2 db Patona akkumulátor, valamint egy utángyártott vezetékes távkioldó.
Pluszban adom hozzá eredeti dobozában az Olympus HLD-7es portrémarkolatot, de ez kontakthibás, tisztíttatni szükséges, így ezt ennek tudatában grátiszként adom.
sn: BHP2959**
ár: 129e ft
Két éve E-M1 Mk-II-re váltottam, tartalékváznak pedig maradt a régi E-M10, így ezt a vázat azóta nem használtam, csak fél évente feltöltöttem az akkukat.

Olympus M.Zuiko 40-150/2.8 + Olympus M.Zuiko MC-14 1.4x Telekonverter, hibátlan műszaki és kifogástalan esztétikai állapotban, minden eredeti gyári alkatrészével, doboz, objektívsapkák, állványgyűrű, objektívtartó zsák, szintén eredeti gyári külön karabineres tartó a telekonverternek.
sn: ABV2083**
ár: 389e ft

Olympus M.Zuiko 45/1.8 hibátlan műszaki és kifogástalan esztétikai állapotban, minden eredeti gyári alkatrészeivel: doboz, objektívsapkák.
sn: ABM2640**
ár: 69e ft.

Csere köszönöm nem érdekel. Személyes átvétel a II. kerületben (Széll Kálmán tér környéke)
Külön-külön is eladóak, de bármelyik objektív a vázzal együtt kérve az ár mérsékelten alkuképes.