NagyAnd
2000.06.08
|
|
0 0
498
|
Jo reggelt kivanok!
Velemenyem a concertrol:
hangero: kicsi volt. Emlekszem meg a regi metal concertekre, amikor a gyomromban ereztem a basszust, utana pedig 2 oraig suket voltam. Tulzasba se kell vinni a dolgot persze, de egy lapattal azert ratehettek volna.
hangzas: nagyjabol egyetertek az elottem szolokkal. Gitarokat jobban kikeverhettek volna. Basszus-dob: asszem ezzel nem volt problema.
hangulat: en jol ereztem magam. Igaz, meg jobban ereztem volna, ha minden szamot ismerek, de egy csomot nem ismertem (a Seventh Son ota nem nagyon kovettem a banda palyafutasat, de ez mar legyen az en hibam ;-) ) egy-ket - szamomra! - ismeretlen szam azonban egybol megragadt a fulemben. Tipikus maiden-eposzok...
Orommel konstataltam, hogy a regi nagy klasszikusokat is fujta a kozonseg. Nagy elmeny volt ezeket eloben viszonthallani. Persze lehet hianyolni ezt-azt, de akkor reggel 4-ig is tarthatna a buli, ha minden kozkedvencet lenyomnanak. Szerintem megfelelo volt a szamok eloszlasa.
Az extra raadast, vagy valami meglepetest azonban en is hianyoltam. Nem tudom ki dont ebben, de vehetne ezt egy kicsit lazabbra is a szervezo bizottsag, vagy a zenekar.
Szoval ugy osszessegeben nem ez lesz eletem legemlekezetesebb concertje, de nagy elmeny volt viszontlatni tinedzserkorom meghatarozo zenekarat, raadasul a klasszikus felallasban, es azt latni, hogy meg mindig van kozonsege ennek a fajta muzsikanak.
Udv, |
|