paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.08 0 0 1545
nem tudom megállni, hogy ezt ne osszam meg veletek....
A tojástörésért a tyúkok a felelősek

(négy nő a tyúk - három férfia kakas - kotkoda az asztalnál ül)

Szereplők:
kotkoda, kukori rózsás tarajú, sarkantyús kukori, csula kukori

történet: az emberek fel vannak háborodva, hogy a dobozokban törött tojások vannak, a baromfik gyűlést tartanak.
és akkor a legjobb hozzászólások:

kotkoda: "Mi, szegény tyúkok képesek vagyunk kétsárgájú tojásokat tojni, hogy a népgazdaság színvonalát emeljük, és a jelenlegi életszínvonalat fenntartsuk. felelőtlen emberek meg összetörik a tojásainkat. Azt meg csak mi tudjuk, tyúkok, hogy mennyit szenvedünk, mire kinyomjunk egy-egy kétsárgájú tojást...."

kukori rózsás tarajú:"felkérem kakastársaimat, hogy az elhangzott kérdést bizonyos keménységgel kezeljék.(....) nekünk kakasoknak arra kell törekednünk, hogy minden rést betömjünk és befolyást gyakoroljunk egymásra.(...) ezért igyekezzünk tyúktársainkra mély benyomást gyakorolni, hogy mellettük állunk...itt nincs helye a mellékukorékolásnak. Ha megfelelő befolyással hatunk tyúktársainkra, bizonyosan megszűnnek a havonta előforduló bajok, és megszületik az eredmény."

Csula kukori: "okvetlen fontosnak tartom megemlíteni, hogy tyúktársaink direkt szeretik a kemény feladatokat. Hiszen ők maguk állítják fel azzal, hogy tojást tojnak."

( a történetben végül arra jutnak, hogy az emberek hülyék, mert nagy és kicsi dobozokat kellene gyártani: nayg tojást a nagy dobozba, kis tojást a kis dobozba, és énekelnek....)

nem tudom, lehet hogy nekem túl perverz a fantáziám, de azért ez igencsak "pikánsra" sikeredet.....:)))