A francba, azt hittem, én értem haza legelőbb ! :-)))
Üdv, Buksi. Néhány gondolat a koncert kapcsán :
1. Mikor fogok végre olyan koncertre menni, ahol TÖKÉLETESEN szól minden. Az utóbbi hónap ilyen szempontból kész rémálom : Strato/Rhapsody, Edda, Lord, meg ma a Maiden ( minek van három gitár, ha csak egyet lehet hallani, azt, amelyik éppen szólózik ??? )
2. Zseniális húzás volt Jethro Tull-t berakni, így lehet tágítani a rockerek látókörét és akkor Vincent G. King is elégedett lesz. Blaze nótát is hallhattunk CD-ról, egész ügyes a fiú szólóban. Ez a gesztus azt jelentené, hogy nincs harag ? ( Tényleg, elmesélné nekem valaki, hogy is volt ez a Blaze el-Bruce vissza sztori, mert erről csak pletykaszinten lehetett hallani ? )
3. Sürgősen újra fel kell énekeltetni Dickinsonnal a két utolsó lemezt és dupla CD-n, kedvezményes áron ki kell adni, jót lehetne vele kaszálni.
4. Örömmel vettem észre, hogy az utóbbi időben már a rockerlányok is normálisan néznek ki, nem úgy, mint évekkel ezelőtt.
5. Supertzar : a Maiden tagsága ÜBERMUZSIKUSOKBÓL áll, akik ma este nagyon jól nyomták az új lemez MEGADALLAMOS MEGANÓTÁIT. Az előzenekar Dirty Deeds pedig POWER BALLADÁBAN erős. :-))) Éljen a szakterminológia.