Oberic
2000.06.07
|
|
0 0
531
|
Kedves Putrifalvi Úr!
Az, hogy ön csak egyszer véleményez arra ad következtetni, hogy a ide írottak következményeit már nem viselné szívesen, azaz elmenekül a vita elől.
Mivel feltételezhető, hogy kéjes vigyorban tobzódva még vissza néz majd ide látni az "eredményt", ezért én is nyilvánítok magának egy véleményt:
1.-Maga egy gyáva kötekedő exhibícionista.
2.-Ákos egy ELISMERT művész, s mégha egoista is, jó oka van annak lenni.
3.-Nem tudom milyen nyálverésre gondol, de a többi zenész között igencsak szembetűnő Ákos szellemi fölénye. Persze senki sem tökéletes.
4.-Ő nem tartja magát mindenki felett állónak, de maga felett biztosan ott van.
5.-Ákos teljesítménye nem MENNYISÉGI, hanem MINŐSÉGI !!! Nem került ki a kezei közül még semmi ami nem lett volna méltó a sikerre és elismerésre, bár az ön hiedelmeivel ellentétben számára vannak ezeknél sokkal fontosabb dolgok is.
6.-Mielőtt kritikának nevezett maszlagait szétszórná a világba, érdemes lenne a következő tanácsokat betartania:
-Készülj fel a véleményezés tárgyából mielőtt, szövegelni (s netalán gondolkodni) kezdenel.
-Gondolkodjon el magán, menjen el pszichológushoz hátha valami gond van.
-A hibák néha bennünk vannak. A "mindenki hülye, csak én nem" elv olykor nem működik.
-Ízlések és pofonok. Az utóbbiból úgylátszik anyukája nem adott eleget.
-Keress egy nőt, s ha az sem segít, akkor menthetetlenül sivár az érzelemvilágod.
Köszönöm a lehetőséget a segítésre.
A neve jellemzi önt. |
Előzmény: PutrifalviTufaJózsika (530)
|
|