SunshineSally Creative Commons License 2000.06.07 0 0 1541
shawn!
1. nem vagyok gazsi
2. már volt akkor is, te hülye! és a kabátomon ha két csík volt, akkor is 28, mert úgy számoltam!!!

újabb nap, újabb szórakoztató uhrinizmusok:
Idézet az Elnézést kérek, ez KABARÉ című alkotásokból. Ebben a műben jelenetek találhatók, meg a dalszövegek, illetve versek, amiket bence bácsi énekel is, satöbbi...

Nyitány
"Véget ért a falusi látogatásom. A rokonok megpakoltak mindenféle finomsággal, elindultam az állomásra, hogy megyek a fővárosba, Budapestre. Tehát haza. A nagy csomagokat a sínek közé letettem, ahol majd a vonat megáll, abba a kocsiba szállok fel. Amint a vonat beérkezett az állomásra, leszállt egy asszony, és a férj elkezdte a gyermekeket adogatni a vonatkocsiból az asszonynak. Már hat gyermeket leadott a férj, ideges voltam, hogy lemaradok a vonatról, megkérdeztem a hölgyet, ill. a parasztasszonyt: -vannak még? -vannak! -nem acskóba izélünk mink, mint maguk! - No, ezt jól megkaptam..."

A fiam kiköpött én vagyok
A szerzői instrukció a következő: "Szín: Pikula főmérnök lakása. Ötvenévesek."
Szereplők: Pikula Tóbiás, Izolda, Nagymama, Nellike. Történet: Tóbiás bácsinak és Izoldának(anyuci) nincs gyerekük, de a főmérnök gondoskodott róla, Nellike, aki még csak 25 éves, második gyermekét várja tőle. Ezért Nellikének építenek egy házat, és egy éves korukig ő nevelik a kölköket, utána Pilkuláék a nevükre veszik őket....rettentő nagy az öröm.....aranyos, nem? :)

na jó, most nam annyira van kedvem keresgélni, ezért csak felsorolnám a címeket, szerintem már magukban igen sokatmondóak (csak a legjobbak, bár nehéz szelektálni):
Pista bácsi éjféli miséje
Mister Nikotin
A tojástörésért a tyúkok a felelősek
Maszek 5 éves terv
Én leszek a doktorúr asszisztensnője (Béla, ez ránk is vonatkozik!!!!!)
GMK-ban én is foglalkozom a csajjal
Szarvasmarha-vezetőségi tanácskozás
Juli néni megszökik az elfekvőből
Írt a ló
Vajákos Emma néni
csak legalább még egyszer megverne a férjem!
Hasam a hasadra
Ezek után akarok nudista lenni
Lanygos Eső Tsz megalakulásának 30 éves évfordulója
Áll a kis vacak (...:))) )
Üzemi termelési értekezlet
Fiatal nászutasok falun
Humorista és a paraszt
Csak tartson ki a Verdi mellett!
Lajos bácsi nyugdíjba megy

és végül egy interjúrészlet, amiben erről az alkotásról beszélget a Művész (cuki zwack parókában, és a kézmozdulatai lenyűgözőek), és az igen okosnak tűnő középkorú szőke hölgy:

Benedek: Hát a téma az utcán hever. No de a "Kabaréba" még hozzáteszem azt is, hogy a humor nem csak az utcán hever, még az ágyban is (huncut kis mosoly)
Riporternéni: (nem nagyon tud mit mondani) Ühüm. Ez azt jeleni, hogy pikáns humora is van?
Benedek: Hát.....esetleg arra utaló...nem mondok ki semmit benne, csak....hát arra utal....szóval nem mondhatnám azt, hogy erotikis....
Nem, ez még a hagyományos pikáns...
Benedek: Hát, csak olyan tisztességes....