Hát ez tényleg jó OFF. Idén májusban volt 10 éve, hogy hozzánk került. Most egy kicsit elhanyagoltabb státuszban van, mert az akkori társam, aki leginkább gondozta, a Covid eléjén kiszállt és indított egy saját projektet. Azóta is el van, lehetne jobban szeretni, ez tény, beírom magamnak a fekete pontot. Ettől függetlenül a csapat továbbra is dédelgeti, műszakilag jól van. Ki van lakatolva, szerkeziteleg rendben, kuplung-fék-váltó-kormány-futómű rendben, szinten mindene lett cserélve az elmúlt 10 évben, komplett hűtő, stb. Az első futóműnél hallatszik néha egy tompa ropogás, de nem tudunk rájöni, hogy mi. A teljes teteje újraéíptve, klímája teljesen felújítva, de valahol elszökött a gáz a próba után, azóta nem foglalkoztunk vele, illetve, mivel már nem tuduk R12-es gához jutni, emiatt minimum kellene egy klímakompresszor is. Elektromosságánál vannak hiányosságok, de a csapatban dolgozik az Ik200-asokat jelen pillanatban kimerem mondani az orszgban no.1. értő kolléga, így az csak idő kérdése, úgy gondolom. A motorja a nagyonnál egy picit jobban füstöl, olajnyomás rendben, van a csapaton belül egy vita, hogy cseréljük D10-re vagy sem. Én ingadozom, valahol úgy gondoltam, hogy a természetre bízom ezt a dolgot:). A kasztninál az ablakok körül most már foglalkozni kellene, illetve a hátsó traktus elég csúnya, mert kibontottuk a gyári szekrényt(megbántam), ez vissza kellene építeni Illetve, az ablakok környéke erősen foglalkozós, de akkor meg már újra is kellene fényezni a kocsit előbb-utóbb, erre jelenleg partner sincs, úgy érzem. Megjelenésében kb le lett fényezve az első lökhárító, meg négylámpásra lett cserélve a fényszórórács, igazából ennyit tudok elmondani:)
Egyébként néha fél évet áll, néha napi szinten használatban van, nagyon hektikusan változik, a cégen belüli munkáinktól függ leginkább, illetve attól, hogy a modernebb járműveink forgalomban tartásával hogyan boldogulunk (spojler: szarul). Olyan 5-10 ezer km-t megy a kocsi. Idén októberben a reptéri Ikarus találkozóra kérték, hogy vigyük azt, így ott megtekinthető lesz a busz.