Tegnap este egy szabadtéri előadáson voltam.
Borítékolható szerelem címmel Nyári Krisztián és Náray Erika híres magyar írók és aktuális szerelmek levelezéséből összeállított, színes, dalokkal fűszerezett összeállítást adtak elő.
Hogy csak néhányat említsek: Móricz Zsigmond, Örkény István, Krúdy Gyula, Karinthy Frigyes és Ady Endre udvarlási szokásait ismerhettük meg,
Közülük a legcsapodárabb Krúdy volt. Feleség és 3 gyerek mellől egyik kapcsolatból a másikba bocsátkozott, aminek a számos női rajongója is oka volt. 190 magas, mindig elegáns, megnyerő stílusú férfi volt, úgyhogy nem csoda.
A legkarakánabb Karinthy felesége volt, alaposan kiosztotta, meg is fenyegette a hölgyet, miközben ő is csalta a férjét többekkel!
Szóval elég "színes" volt a megismert paletta.
A végén természetesen autogramokat kértem éd kaptam tőlük. Kérdésemre Náray Erika elmondta, hogy ő válogatta a dalokat az aktuális részletekhez.
Kellemes est volt. A szúnyogok ellen levendula olajjal mentem be a fedetlen nyakamat és karomat. Még fehér cuccban voltam, azt állítólag onkább kerülik. Tényleg megúsztam csípés nélkül.