Alternative Thor Creative Commons License 2024.08.22 0 0 220214

Nem stimmel. Én már nem akarok venni CD-t, de azért megszállott vagyok, és nézegetem az árakat, 10 euró alatt nemigen látok. Persze nem tudom a lelőhelyeidet, de ha külföldi oldalak, akkor egy akár 4-5 eurós CD-re is rákerül minimum 8-10 euró pkg., és hirtelen máris 5-6 ezer forintnál járunk. És 4-5 eurós CD-kel én nem nagyon találkozom, főleg új megjelenések esetében. Tehát vagy kiutazol átvenni a szajrét, de akkor az utazás költsége is beleszámít, persze ha összekötöd egy néhány napos vakációval, akkor tekintheted ingyenes átvételnek, vagy Magyarországon van valami csodás beszerződ. Ez esetben is rámegy azért 1000 Ft pkg. minimum. Itthon én az albamusicot ismerem mint legolcsóbbat, ott valóban ki lehet fogni 2000-ért CD-t, de nyilván a régieket. Az új Pallbearer pl. 4500 (engem az érdekelt, azért tudom azt). Szóval drága dolog a CD is sajnos. Annál már csak a vinylezés drágább, hála a lemezjátszó divattá válásának. Pedig olyan jól megvoltunk szűkebb körben még úgy tíz éve is. Ma meg egy ocsmány rózsaszín lemez 13-14 ezer forint, a kurva anyját.

Előzmény: _kitsilatzi (220211)