Music Man Creative Commons License 2000.06.06 0 0 117
2500????? Hát, én nem vettem észre... Úgy tudom hétszáz jegyet sem adtak el... Na mindegy. Qrva nagy égés, én személy szerintem szégyeltem magam az egész ország nevében, és úg gondolom a Leppard soha a büdös életben nem fog idejönni többet.

Ha a Toto-ra gondolsz, akkor itt szó nincs amerikai központú koncert szervezésről. Ez a zenekar sokkal - meg egy csomó másik is - sokkal sikeresebb Európában, és főleg Japánban, mint otthon. Szerintem Európa egyéb részein nincs probléma: van fizetőképes kereslet. Ez azt jelenti, hogy egyrészt van kereslet (tehát van elég ember, aki nem pl. Mayday fesztiválra jár). Másrészt a keresletnek van zseton a zsebében, tehát megveszi a jegyet.
Egyébként el kell, hogy mondjam, hogy nálunk különösen jellemző, szinte divat, hogy az emberek közlik: "erre a koncertre sem megyek el, mert nincs lóvém". Egy csomó embert ismerek, akinek kurvára beleférne a jegy a költségvetésébe, csak ez olyan jól hangzik...

És ha megnézed pl. a bécsi koncert műsort (na nem a teletexten meg a pestiest-ben!), akkor láthatod, hogy ott hetente (!) van egy olyan koncert, amire mi fél évet várunk. Pedig ugye az csak 250 km...

Előzmény: Csono (116)