2500????? Hát, én nem vettem észre... Úgy tudom hétszáz jegyet sem adtak el... Na mindegy. Qrva nagy égés, én személy szerintem szégyeltem magam az egész ország nevében, és úg gondolom a Leppard soha a büdös életben nem fog idejönni többet.
Ha a Toto-ra gondolsz, akkor itt szó nincs amerikai központú koncert szervezésről. Ez a zenekar sokkal - meg egy csomó másik is - sokkal sikeresebb Európában, és főleg Japánban, mint otthon. Szerintem Európa egyéb részein nincs probléma: van fizetőképes kereslet. Ez azt jelenti, hogy egyrészt van kereslet (tehát van elég ember, aki nem pl. Mayday fesztiválra jár). Másrészt a keresletnek van zseton a zsebében, tehát megveszi a jegyet.
Egyébként el kell, hogy mondjam, hogy nálunk különösen jellemző, szinte divat, hogy az emberek közlik: "erre a koncertre sem megyek el, mert nincs lóvém". Egy csomó embert ismerek, akinek kurvára beleférne a jegy a költségvetésébe, csak ez olyan jól hangzik...
És ha megnézed pl. a bécsi koncert műsort (na nem a teletexten meg a pestiest-ben!), akkor láthatod, hogy ott hetente (!) van egy olyan koncert, amire mi fél évet várunk. Pedig ugye az csak 250 km...