Pitecus Creative Commons License 2000.06.06 0 0 3483
Naszóval én az Ivanicsnál néztem a dolgokat.
Fél 6-ra odamentem, de a zárórán kívül nem történt semmi. Fargo is megjött tündéri örökösével (Az alekomat rögtön kiszurta, nem tudom, hogy miért...).
Összeismerkedtem egy másik sráccal is, akinek 480-as volvója van és a képét egy öreg alfával együtt már láttam itt a topicon (Fargo segíts ki... kösz).
Azt mondták, hogy 7 körül jönnek a volvók.
1/2 8-kor meg is jött 2 db 142-es "agyonra " tuningolt járgány.
Az egyik egy piros, jobbkormányos, cca 200 LE-s injektorbefecsis volt, a másik szolidabb, lábszörtelenítő krém szinü cca 170 LE-s 2x2 db 45-ös weber karbival és iszonyuan szar kompresszióval.
A pirosnak kipuff problem, a fehérnek gyűrűproblemja volt.
Fargó bácsi - kinek ennivaló örököse van- önkéntelenül is fellvállalta a tolmács szerepét, mert angolból bukásra állt a műhely (Szerintem egy újabb 850 T5-re pályázik).
A 2 db turbános meglepően jól fel voltak szerelve mindennel.Látszott rajtuk, hogy nem kispályások a versenyzésben. A másik "csak kezdőnek" látszott mellettük.
Időközben Ivanics úr is látogatást tett a műhelyében és igencsak készségesnek mutatkozott alkatrész beszerzés ügyben.
Hát mára ennyit, a többit Fargo bácsitól -kinek ennivalóan...-.
:-))))
Templar
Nem tudtál volna lefejelni, mert én pucoltam a gondolataidat, hogy diff.egyenletet tudjál megoldani.
:-)
Újra összeakaszkodhatunk csütörtökön 7.52-kor, mert megint megyek gyógytornászni.

Pitecus
aki ennivalóan aranyos örököst látott

u.i.:
Nincs valakinek 3,5 millió HUF-ja kölcsön?
Láttam egy gyönyörü 940-est.