paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.06 0 0 1503
bookshie!
na örülök, hogy itt....a béla nem csetel :(....holnap viszont talán igen!!!! reméljük!
írtam neked a wdr-be. az infok sallyról ott vannak.

jó nap ez a mai....:(
mivel a bélával kezdődő szerelmünknek otthont adó topik még mindig el van süllyedve, ezért itten mondom el panaszaim:
tegnap este óta kitört rajtam a lepra. lehet, hogy holnapra leesik a jobb karom....de most komolyan, rejtélyes körülmények között piros dudorok keletkeznek rajta. :((((....remélem nem martin szindróma, mert nem akarok úgy kinézni, mint az a szörny a html próbás topikban....úúú, béla, azt végülis megnézted? és akkor is szeretni fogsz, ha olyan leszek????

libivel tegnap jól elütöttük azt a tíz percet, azt hiszem egyikünk sem volt eszén...ha tudnátok, milyen disznó tud lenni néha :))....na meg én is :)))....de sajna azt kell neked mondanom kicsim, hogy ma sem nyertem, egynlőre!!! de hol van még a hétfő! különben 9-e nem szombat, hanem péntek! szóval rossz kifogás volt!!!!

ice! olyan jó, hogy benéztél közénk! mostanában mindig akkor jössz, amikor én megyek. nem lesz ez így jó! ki lesz az én szellemi mentorom, ha te nem?

shawn kedves!
tudom, hogy értem mindent megteszel! rólad biztosan tudom! :)

na jó, csókolózunk, és üdvözöljük újjonan érkezett kedves arátunkat bc rich-t is!!! puszi-puszi :)

shalinát meg sajnáljátok, mert kifolyik már a szeme, mert annyira rí sting miatt...de ki az a hülye, aki egy héttel korábban akar koncertjegyet venni? ráadásul pont aznap, amikor az egész városban elfogy! rémálom!

god is a dj for tonight.....
lina
(this is my church!!!!)

Előzmény: Bookshie (1502)