Különben pascalle újfent elküldte a képet, most már nekem is működött... A csajszi télleg elég görény, de Ville gyönyörű mellette... mmmmmmm...
Ma délután itthon szomorkodtam, mer bitangul éreztem magam és délben hazajöttem roborálódni. Kedvenc filmjeimmel és videocslippjeimmel vigasztalódtam...
Péjem! Hun a Szelli gyerek? Az még oké, hogy eltűnik, amikor mi kígyóbéka, no de ilyenkor????? Hiányolom!
Délelőtt a tettestársammal halálra unatkoztuk magunkat a melóhelyen (no more internet, ugyibár) és a Razorblade Teaserrel játszottunk, meg az Amorphis cédé videoit néztük, hallgattuk... Szeginy kolléganőnk elhaló bocsánatkérések közepette ugrotta ki magát az ablakbul (a negyedikről), mikor teljes hangerőn megdörrent az Against Widows... Hijába, nekünk folyton rosszalkodnunk kell!!!
VAN ITTEN VALAKI?? LEGYEN, mer mingyár ugrálni fogok ide-oda, hisz ma este van a Pavarotti and Friends és az operás barátaim kitekerik a nyakam, ha nem veszem föl nekik az első minutától az utolsóig, persze reklámok nélkül...