lehet, hogy szívják a poloskák, de mikor száradt le róla ág, ne adj isten pusztult el tőle a fa? én még olyat nem láttam. tegnap körbenéztem füreden, ott nagyon sok helyre ültetnek platánt. láttam gömplatán csemetet, oszlopost, simán. már tavaly is feltűnt, hogy a gömbplatán, ami kényesebb, az nem volt olyan szép. neked is az van?
amúgy továbbra is ajánlom mindenkinek, hogy nézzen körül arrafelé, a parkok, zöldfelületek minősége toronymagasan ver bármit, amit én magyarországon valaha láttam. ráadásul folyamatosan bővítik az a kört, ahol gondosan megtervezettek és ápoltak ezek a részek. k-nyi irányba a kisfaludy strandon túli lakóparktól a mol kútig, d-északi irányba a mólótól a vörös templomig. én hajlamos vagyok a kákán is csomót keresni, de abba nem tudok belekötni, ami ott van, rohadt jó az egész. ráadásul valamiért füreden képesek rá, hogy az útpadkát úgy akadálymentesítsék, hogy nincs gödör és nem is üti fel a biciklikereked felnijét a járdaperem. ez amerre én bicikliztem eddig itthon, mindenhol megoldhatatlan feladatnak tűnt. attila, gondolom, hogy ez egy kicsit messze van neked eljárni dolgozni, de ha mégis jönnél, akkor szólj.