Egy játékostárs véleménye a játékról.
Izzy (válaszként erre: 169. - Bazsi1128)ma 14:19Én is itt vagyok kezdetektől. Sőt, 20-on éve naponta játszom, sokáig a jatek.hu-n, bezárása után ki tudja hány netes kvízkérdésekre válaszoltam sok helyen....Középmezőnyben vagyok, de tudom mennyi időt kellene ráfordítanom, hogy elites legyek (voltam más oldalakon, bezártak már)...az elmúlt évtizedek megtanítottak erre. Jó helyen vagyok itt, kedvemre játszom, nem hajszolom a kérdéseket-válaszokat, ha rám ragad, rám ragad, annak örülök.... Bazsi, akármennyi ideje is játszol, az elit csapatban lenni időigényes és fáradságos munka. Ligában én is játszottam elitesekkel, folyamatosan tanulnak, van aki fanatikusan megtanul minden lehető, előforduló kérdésre a választ, ami az oldalon egyáltalán megjelenik. Nagyon időigényes a dolog.A jó memória sem árt persze, de szorgalommal sok minden elérhető. Ha észreveszed, gyakran jelennek meg újabb és újabb kérdések, pontosan ezért (is) hogy legyen min törniük a fejüket. De seperc alatt megtanulják, mert maradni akarnak az élvonalban. 2 éve játszol, nem tudom napi mennyi órában (8-12 óra kell), hogy 1-2 év múlva az elitben legyél, ha nincs kvízes előéleted, akkor az utóbbi , 2 év, szerintem. ha nagyon akarod, eléred az elit csoportot, csak türelem és kitartás és sok-sok tanulás.
Egyetértek vele. Korábban én is játszottam párszor az elit csoportban - általában pofozógép szerepkörét ruházták rám- most viszont készakarva tartom magam a 6-10 közötti csoportok valamelyikében. Jól érzem itt magam, nincsenek megkötések, nem kell semmit időre teljesíteni, akkor játszom és azt amit én akarok.
Szép napot mindenkinek!