Mumu
2000.06.06
|
|
0 0
785
|
Kedves Wise,ugyan olyan impresiom van nekemis.Ha elolvasod Beki-t a rokonaval tortentekrol akkor erted mi tortenik:egy jo vagy rossz 5o eves tarsadalmi struktura felbomlasa es egy uj az uton ahol torvenyszeruen eloszor a vadak,a torvenytelenek gyozedelmeskednek,ez Chicago a huszas-harmincas ebvvekbe.Tanulsag csak az hogy masokat legyozve kereshetsz penzt.A tarsadalmi letran is most helyezkedhetsz el.A mostani jovedelmedtol fug a ket utanad jovo leszarmazot generacio tanulasi ez altal tarsadalmi elonyoket elerheto lehetosegei.
Kedves Beki,nekem konyebb mert nincsenek oregsegemre anyagi gondjaim mint itt az oregek 95%-nak.Igy nem az existenciamert kell meg ilyen oregen is agodnom es van ra lehetosegem kedvemre (amenyibe egesszegem engedni fog)szervezni eletem.Na most ,az is van hogy amig sikerei vannak az embernek(nekem meg mindig vannak minden termeszetu sikerem,halistenmek)adig fiatal is marad.A maganyom a sok ember kozott megis itt van, de azt kihasznalom.
Ha megadod a cimedet emilbe kuldok Neked egy peldanyt az egyik konyv meg meglevo tiszteletpeldanyabol.Ha erdekel. |
|