Corgonnal valószínűleg jól fog viselkedni a kínai csodahuzal is.
Amit befotóztam, az egy használtan vett gépemben volt. Az eladónál kevert gázzal próbáltam, és fröccsmentes varratot csináltam vele. Még úgy is, hogy először kráteres lett, mint a franc, mert porbeleshez voltam szokva, és túl messze tartottam a pisztolyt. (Aztán a koma rám szólt, és utána már tényleg épkézláb lett a hernyó.)
Egyébként azt az INE huzalt csak egy helyen (Miskolc, Intern Kft, hegesztohaz.hu) találtam az országban.
Munka ügyben járok arra, úgyhogy nem volt gond elmennem érte.
Ahogy nézem, SG2 most nincs nekik.
Kicsit beszélgettem az üzletben, és már akkor (2022. november) panaszkodtak, hogy billeg a kizárólagos magyarországi importőri státuszuk, úgyhogy nem tudják, meddig lesz még ez a huzal náluk ilyen versenyképes áron (valami 7200 Ft volt az 5 kg). Mert ha csak drágábban tudják beszerezni, akkor nem fogják tartani. Lehet, hogy ez történt.
Hehe, amikor a hobbi gépem 16 mm2-s alus testkábeléhez voltam szokva... Aztán az újabb gépemhez vettem régi, rendes rezes kábelt, valami 35-50 mm2-st. Merev is, mint a szar. Abból csináltam testkábelt. Elégg hamar rájöttem, hogy ezt nem csípem fel csak úgy bárhová, mert lerántja a munkadarabot az asztalról. :-D MMA-hoz lehet, hogy neked pont előnyös lenne az alus kábel a kisebb tömege miatt. Egyébként tehermentesítés címszóval a válladra is felteheted a kábelt, és/vagy a karodon tekersz rajta egyet körbe. Gondolom, az a problémád, hogy nehéz, és nem tudsz vele precízen dolgozni.