Jani-wan. Creative Commons License 2024.08.12 0 0 85468

OFF

"A ChatGPT egész értelmes analízist adott"

Én sokat használom, szerintem nagyon jó. De azért oda kell rá figyelni mert időnként komplett hülye.

Megkérdeztem tőle hogy miért lehet delfinezéssel gyorsabban haladni víz alatt mint gyorsúszásban, amire azt válaszolta hogy egyik ok az hogy a víz alatt kisebb a légellenállás. :D
De legalább korrigálja magát ha az ember rávilágít hogy mekkora hülyeség amit ír. Persze részben igaz amit ír, mert a légellenállás az valóban kisebb :DDD

Ezzel szemben viszont sok olyan adatot tud kikeresni pikk-pakk amire nekem semmi esélyem sem lenne, és elvégez nagyon komplikált számításokat is.

pl. ellenőriztettem vele a Hoth - Bespin fénysebesség alatti utazási számításaimat, amit néhány éve beszéltünk meg itt.

És az kijött.

Nagyjából, mivel ő 9.8 m/s számolta a gyorsulást én meg 10 m/s-mal.
De azért volt vele gond, mert közben kicsit megfeledkezik dolgokról. Mint például ez itt:

De ha az ember jól adja meg a paramétereket, és odafigyel akkor lehet tőle kapni jó válaszokat.

Star Wars ON

Sőt, amit nem tudtam csak megsaccoltam azt ő tudta, és így korrigálni tudtam a számításaimat.
A Hoth és a Bespin közötti legkisebb valószínű távolság ugyanis nem 40 AU, hanem inkább 64.

Azaz valójában az utazás kb. 80 nap volt.

Előzmény: Biga Cubensis (85467)