Az ilyen jóárasított anyaggal egyszer beszopott minálunk a vezetőség, azóta kerüli az ilyen 'akciós' dolgokat. Nagyon szépen habosodó, túl törékeny varrat. Valószínű, hogy megszaladt a szilícium, vagy valami más ötvöző.
Jó, lehet, hogy túloztam, mert nálam a kertkapu nem az, ahol a traktor és a 10++ méter széles kombájn befér, hanem az, ahol én kiférek a munkaeszközökkel. Azaz megközelítőleg egy 1300x1400-as méretű keret, ami 30x30 zártszelvényből készült. Vagy drótfonat, vagy egy ezeréves kerítésből került háló lesz az átlátszó fém benne (ezen még vitatkozom a képzeletbeli barátaimmal). A tartóoszlopot meg azért terveztem ilyen anyagból elkészíteni, mert ilyen van. :)
De a kialakítás az részemről nem lesz vita tárgya, mert minden mozdulatot be kell gyakorolni - lehetőleg mindenféle pozícióban. Az sem lenne baj, ha esetemben gáztömör és nyomásálló varratokat (amik uh. és rtg. alatt negatívak lennének) sikerülne összehozni a bevont elektródával - de felkészültem arra, hogy ez nem fog összejönni (mivel nincs itthon még olyan készülékem, amivel ezeket ellenőrizni tudnám). Próbálkozunk, tehát vagyunk. Kicsit zárványos, kicsit szar, de az enyém lesz - és én csináltam. :)