Faxom ki van ám vagy az OTL-el vagy a fotobusz szerkesztőkkel. Tuti félinfós a lista....
- Conectokat meg a C2-et 1-1 kivétellel kiszedtem, de a hiányzók mind kinn vannak, uh az meglesz.
- Solarisból szerintem elértem a plafont, folyamat ugyanazokat lövöm, a többi szerintem roncs. (de nem azok, amiket a fotobus jelöl).
- Localobol össz hármat látok, meg is van. Állítólag egy kuka, uh a maradék hat "ma szerel" vagy épp flottafényre matricázzák vagy mi....
- Kis Isuzu és Karsan Jest, napi kettő a midi kiadás, ha jól néztem. Ez a mázli faktor, mint a 405-ös vadászat, épp ma melyi megy. 3 már pipa. Isuzuk szerintem durván roncsok lehetnek, mert ilyen szinten rojtosra rohadt autót csak anno Ik 200-sban láttam.
- Csuklós Citarok...... Fhuu.. Lista szerint 14 van, de napi 5-6 kocsinál több nincs kinn. Szerintem itt még +1-et be tudok húzni az öthöz, s a többivel mi van? Roncs? Donor? Egy hete szerel?
- O530-as kétajtós Citarok. Elvileg jó 50+ van belőle, 25 meglett. Itt még a környéki járatokon látok hiányzót, de max tizet. Ebből is jó 15 darab pont ma szerel? Vagy mi? S itt is sorban szedtem ki a fotobusz által leállítottnak jelölteket :D
- Iveco Daily, az a röhej, hogy az legalább láttam kinn. De kiszedni. Abs random Szolgálati. De ez még OK is, legalább megy.
- Volvo 8900, 3 darab. Ráadásul 15 méteres. Kb Volvot nem látok a megyében, nem hogy ezeket. Minden is Mercedes.
- MAN EL 283. Szerintem ezek rég kukák csak nem vágták ki őket a listából.
Igazi Kelenföld feelingem van itt, az állomány 50%-a roncs vagy nem tudom hol van. A fentieket mind beleszámolva 51%-on vagyok s nem fog ez 60 fölé menni, az tuti. Villamosból legalább 90++%-os a kiadás.