ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.06.05 0 0 3363
Sziasztok!

Fargo
csak az a fontos, hogy őrizd meg a nyugalmad. Mér nem mentél le, és álltál be rendesen? Hát te is tudod, hogy máshogy működnek az asszonyok, és mielőtt bántanád tatsd szem előtt, hogy amikor a pozitív oldalát csillogtatja kedves feleséged, akkor is ilyen vehemenciával szoktad-e Őt dicsérni, mint ahogy most üvöltöztél vele...(gondolom)
Parkolótanfolyamban segítek ha akarod, mer nem vagyok az az ordibálós típus. Csak néha...

Lore
télleg le tucc futni 2.5km-t? Én meg se mernék próbálkozni vele. Örülök ha úgy kigyalogolok a sarokra, hogy nem esem össze:-). Éppen azon vagyok, hogy letoljam az arcom valami konditerembe. Nem akarsz jönni? Van itt egy a JózsefAttila gimi mögött, meg köllene nézni.

Frigyes
gondolkoztál már, hogy feltalálod a lovasteniszt? Biztos király lenne:-). Az intruder az csopper, és nekem a csopperek nem annyira jönnek be. Most lesz Harley találkozó, menj le, oszt csorgasd a nyálad. Én inkább a Lorenak ajánlott naked bike, vagy a városi enduro (Yamaha Super Tenéré)kategóriában látok fantáziát. Bár a veterán moci sem kutya, szeretnék is majd egy-két darabot a garázsomba, csak előbb a garázst kell megépíteni...

Jók legyetek, amíg távol leszek

trz
aki ma mocival zinget keresztül-kasul