Leonora Creative Commons License 2000.06.04 0 0 441
Igaz, épp tök rosszul voltam, de azért végignéztem ma este a BB-talkot. Reméltem, hogy Sabrina hagyja el a házat és be is jött a dolog, de az egész kiköltözésben nem sok különleges volt. Nem várt rá a ház elôtt rendôrségi alakulat, de ami meglepôbb, hogy nem akadt olyan személy sem, akinek hirtelen a nyakába ugorhatott volna. Nincsenek barátai? Nincs családja? vagy csak aki igazán ismeri, az nem rajong érte?

Ami nekem feltünt, hogy még az eredményhírdetés elôtt volt egy reklám, ami arra utalt, hogy a Call TV-ben holnap kapcsolják majd élôben a BB-Haust, s így folytatta a hang: találkozhatunk Andreaval, Jürgennel és Johnnal. Sabrinát nem is említette. Ezek tudtak valamit elôre? No meg a fent említettek elôre gyártott ajándékkal kedveskedtek Sabrinának, mintha ôk is biztosak lettek volna a végeredményben.

Nekem már nem is annyira az az érdekes, ki nyer, mert hát valamennyire mindhárman nyertesek már így is, hanem sokkal inkább az, hogy milyen felhajtás lesz a dolog körül, kit milyen ajánlatokkal fognak elhalmozni.
Szerintetek ki nyer?
Biztos Jürgen, de én ha lehetne, Andreára szavaznék.