fargo Creative Commons License 2000.06.04 0 0 3341
Jódélutánt!

480T:
Amit írsz,abban van valami, de ennek az éremnek is 2 oldala van, mert ugyebár, mint azt többen megállapították, be is lehet szállni a programba, meg ha valaki új ember új társaságba csöppen, akkor be is lehet mutatkozni. Ennek ellenére azt hiszem tanultunk a történtekbôl, szeptemberre jobban készülünk.

Pitecus:
Eléggé összejött Neked ez a tegnapi nap, néha engem is hasonló módon kísértenek az istenek, ilyenkor egy dolog segít, ha az ember abbahagyja a pörgést és leül csihadni egy jó steakhouse-ban egy ebéd erejéig, avagy elvonul a szobájába egy jó könyvvel, amíg az istenek lecsillapodnak. Aztán meg lehet próbálni a napot elôrôl kezdeni. (Persze feltéve hogy nincs éppen fennforgás.)

macska:
Örültünk Neked. Járj közénk szorgalmasan. Trizzyt meg ne kíméld, ha ráveszed, hogy elvigye kozmetikáztatni a kocsiját (külsô/belsô/motor), kapsz majd valami meglepetést...

Pitecus:
Az a második adat, a 940 2.0 = 111 LE az valahogy nem jön be, az biztos hogy turbos? Szerintem az nem feltöltött motor, ahhoz túl gyengus.

A Turbobricks oldalain le van (volt?) írva a legtöbb motor összes paramétere, abból lehet szemezgetni. Lnkem sajna nincs, elvesztettem, de rá lehet keresni...

lore
minek neked motorjogsi, a Volvo olyasmit nem gyárt. Szerezz inkább vízijártasságit, a Volvo Penta csónakmotorok a legjobbak között vannak...

Templar & Mindenki
Ha jól tudom, és az utóbbi hónapokban nem változott a hozzáállás, akkor 12-én, Pünkösd hétfôjén Pákozdon nemzetközi sárkányeregetô fesztivál lesz, nekem a tavalyi életreszóló élmény volt, idén is biztos elmegyek, családostul. Ha van kedvetek hozzá, ne hagyjátok ki, mert tök szép meg jó meg élménydús. Szép a táj, van büfé, nincs túl messze, jó buli.