lore Creative Commons License 2000.06.04 0 0 3333
Templar,
az nem turbós volt! A turbós volvo sokkal jobban húz, mint ahogy láthattad is, a másik srác produkálta.
BTW lorené egy kicsit jobban van, de sokszor belázasodik, holnap doki bácsi. Télleg, doki hol vagy??

keton,
az autobild is említ egy 190LE sport edition változatot. Ezek szerint az kétliteres?

480T,
az indexesek voltak a leginkább szétszórva, fargo késett, Triz és Macska sokat késett (és utána is csak egymással voltak elfoglalva, meg egy picit velem :-), guruló édespaját kalauzolta, Harvester a 480-asos sráccal konzultált, fargo Sz.Zolival trécselt stb..
Ehhez képest egy kisebbfajta 7-8 autós konvoj érkezett (index-mentes konvoj), tehát más társaságok is készültek.
A vetélekdő első számában is mindenki aki akart teljes gőzzel részt vett, megalapozva a jó hangulatot (csoportos kocsi-tolás).
Lehet, hogy a kémed valami fa mögé bújva az egyébként jól szórakozó társaságot 'leindexesezte'??
A gulyásleves, az F1-edzés, a szlalomparti (amiben szintén sokan részt vettek) szintén emelték a nívót. Szvsz az nem oldódott fel, aki nem akart. Én is bepofátlankodtam más autójába, és mást is engedtem a volánhoz (nemcsak a nettről...), szóval lehetett kommunikálni.

lore
ps: képek lesznek, úgy látom elkél...

Előzmény: Templar (3332)